ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βασικός μας άξονας η άμεση παράδοση, η αξιοπιστία και η ασφάλεια

Μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να επικοινωνήσει με την εταιρία μας και να δώσει την παραγγελία του. Τα φορτοταξί της εταιρίας καλύπτουν το μεγαλύτερο εύρος των πόλεων που εξυπηρετούμε και πραγματοποιούν τόσο την παραλαβή όσο και την παράδοση των εμπορευμάτων στο χώρο σας.
Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας μας προσφέρουν την δυνατότητα παραλαβής, διαχωρισμού και βραχυπρόθεσμης αποθήκευσης των φορτίων σας. Αναλαμβάνουμε τον διαχωρισμό των εμπορευμάτων ανά προορισμό, την προσωρινή αποθήκευσή τους και την διανομή στις πόλεις που εξυπηρετούμε καθώς και σε συνεργαζόμενα πρακτορεία προς την υπόλοιπη Ελλάδα.
Πάντα με αρχή την αξιοπιστία η εταιρία μας υποστηρίζει την αποστολή φορτίων με αντικαταβολή από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής της. Η είσπραξη των αντικαταβολών γίνεται με τους όρους εξόφλησης των παραστατικών του πελάτη και η παράδοσή της γίνεται στον ίδιο σε χρόνο πληρωμής 10 εργάσιμων ημερών.
Το πληροφοριακό σύστημα της εταιρίας επιτρέπει την συνεχή online σύνδεση με τα υποκαταστήματα για την παροχή πληροφοριών σχετικά με το φορτίο σας.
Η μεταφορική εταιρία Πεταχτής δεσμεύεται την άμεση παράδοση των εμπορευμάτων σας την επόμενη μέρα από τη μέρα παραλαβής.
Η εταιρία μας παρέχει ασφάλιση των εμπορευμάτων σας για την διάρκεια της μεταφοράς και αποθήκευσης στους χώρους μας.